Gevelpanelen in beton

CONDECO is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige gevelpanelen in beton, met een focus op de industriële sector. Naast duurzaamheid, kwaliteit en stabiliteit dragen we esthetiek hoog in het vaandel. Met die doorgedreven aandacht voor afwerking maken we het verschil.

Met onze eigen betoncentrale hebben we de betonmengsels zelf in de hand en kunnen we kort op de bal spelen bij specifieke vragen. Zo werken we bijvoorbeeld vaak met gekleurde pigmenten en met wit cement voor een beton dat egaler is van kleur. Een nieuw uitdagend project? Samen onderzoeken we de haalbaarheid en maken we er werk van!

Onze drie types betonwanden zijn zowel geïsoleerd (tot 35 cm) als niet-geïsoleerd beschikbaar.

Ons aanbod betonwanden

Gladde betonwanden

Op korte tijd is dit voorheen eerder banale product uitgegroeid tot een volwaardige gevelbekleding die perfect past binnen de huidige trend naar meer tijdloze en sobere bedrijfsgebouwen. Een uitdagend productieproces, maar daar houden we van.

Beschikbaar in de kleuren standaard grijs, GrijsPlus en wolkarm.

Productsheet

Gestructureerde betonwanden

Beton in vloeibare fase leent zich erg goed tot het vullen van de meest ingewikkelde vormen. Ook op het vlak van betonwanden met textuur zijn er veel mogelijkheden: baksteenmotief, houtnerfstructuur, enz.

Beschikbaar in de kleuren standaard grijs, GrijsPlus en wolkarm.

Productsheet

Uitgewassen betonwanden

Dit uitermate succesvol industriële betonproduct wordt al decennia lang gebruikt voor het inkleuren van bedrijfsgebouwen, kantoren en commerciële ruimtes. De kleur van de wanden wordt op maat bepaald door het toevoegen van gekleurde granulaten in de betonsamenstelling.

Productsheet